OM OSS

KONTAKT

Har du noen spørsmål ta kontakt!

926 14 097
post@rorosvarme.no

man-fre 07:00-17:00

Røros Varme AS

Yterøya 54, 7374 Røros

Mobile: +(47) 926 14 097

E-mail: post@rorosvarme.no
Website: rorosvarme.no

Røros Varme AS avd. Trondheim

Rønningstrøa 74 A, 7224 Melhus

Mobile phone: + (47) 976 49 792

Mobile phone: + (47) 92 61 40 97

E-mail: post@rorosvarme.no
Website: rorosvarme.no

  • Facebook
F-gass-sertifisering.jpg

RØROS VARME AS

Vi leverer tjenester til Røros og Trondheim. Totalleverandør av alt innen varmepumper og kuldetekniksk arbeid med mer en 15 års erfaring. Røros Varme AS er spesialister på varmepumper både for privatbruk og til bedrifter med større behov. Vi er F-gass sertifisert. EU krever at alle som monterer varmepumper med kuldemedier som inneholder fluorholdige klimagasser må være F-gass sertifisert. Sertifiseringen innebærer at det stilles spesifikke krav til forsvarlig håndtering og lekkasjekontroll.

Vi setter stor på pris på at du kom til oss. Vi er her for å hjelpe deg med varmepumper, kjøling og solskjerming.

Daikin_Altherma_3_H_HT_Utedel_1000x1000p
2E15vfu6.png
panasonic.jpg
logo me.jpg

Daikin er et av de mest brukte varmepumpe systemene. Daikin har en rekke produkter og dekker derfor en rekke behov for privat og Vi leverer også fra andre kjente merker. Vi hjelper deg å velge rett til ditt behov.

General-Varmepumper-logo_red-black-800x1

Daikin luft/vann varmepumper kan leveres i 3 ulike temperaturversjoner. Høytemperatur versjonen kan levere opptil 80°C vann, og er perfekt ved utskifting av oljefyr. En luft/vann varmepumpe leverer stabil varme også på de kaldeste dagene, samtidig som den har ekstra høy effektivitet på høst, sommer og vårsesongen.

Modern Home

FÅ BEDRE INNEKLIMA

Temperaturen i oppholdsrom er viktig for helse, trivsel og funksjon.

Vi er forskjellige i hva vi oppfatter som behagelig temperatur (komforttemperatur).  Den lufttemperaturen som oppleves som god, er avhengig av mange faktorer. 

 

SERVICE

For oss er kvalitet og service viktig. Prisen på en ferdig installert varmepumpe varierer såpass mye blant annet fordi det finnes varmepumper i ulike prisklasser innenfor hver kategori varmepumpe. Hva prisen blir for din bolig, avhenger blant annet av type varmepumpe og størrelse, omfang av elektrisk installasjon og av rørarbeid.

Modern Living Room