Manuelle og automatiske solskjermingsløsninger

Skreddersydde solskjermingsløsninger

Solskjerming kommer i mange former og fasonger, avhengig av hva du ønsker å oppnå. Vi har løsninger for skjerming av sol, vind, og innsyn både innendørs og utendørs.

Innsyn

Bor du med innsyn kan du bruke delikate løsninger som slipper inn lys, men samtidig skjermer privatlivet. Populære og velegnede alternativer i form av lamellgardiner eller plisségardiner, hjelper deg å slippe inn ønsket mengde med lys, og skjerme det du ikke ønsker inn i hus – du kan til og med tette de helt om behovet skulle være der.

Lamellgardiner er elegante, finnes i utallige farg­er og design, og blir ofte brukt som dekorasjon eller romdeler. De populære plisségardinene er lettere og tynnere enn vanlige rullgardiner, samtidig som de er enkle å trekke opp og ned.

Plages du av solen inne?

Morgen- eller ettermiddagssol kan være brysomt, vanskelig å styre og også solskade interiøret ditt. Da er persienner løsningen. De kan monteres både ute og inne, og gjør innslipp av lys minimal.

Markiser er også et alternativ, og kanskje den mest vanlige solskjermingen på eneboliger. De kan dempe og fjerne direkte sollys inn, holder varmen ute og kan monteres både over vinduer og terrasser.

Vi har markiser i slitesterkt materiale, i alle lengder og bredder. Markise trengs ikke på alle vinduer, men er godt å ha til rom du oppholder deg mye i. Bor du i områder som er veldig vindutsatt er kanskje ikke markiser den beste løsningen, da de er lette ofre når de rulles ut.

Skyggeområder, vind og innsyn

Terrassemarkiser kan brukes til å skyggelegge områder ute. De har en kompakt og robust konstruksjon som passer for private boliger, så vel som på restauranter og butikker. Markisen gir fasaden et forbedret utseende og et komfortabelt uteområde.

Levegg er løsningen som ikke bare tar den verste vinden og irriterende sola – den er også en naturlig innsynsstopper. Skal du på hytta? Ikke noe problem – veggene er enkle å ta med seg. De produseres i to varianter, en som trekker sideveis og en som trekkes nedover. Med levegg får du automatisk en lun atmosfære i den fargen som matcher dine ønsker.

For de gangene du ikke er hjemme, men ønsker å kontrollere, styre og time markisen din – ikke noe problem. Med Norsols automatiske systemer kan du kontrollere solskjermingen din når du ikke er hjemme – ja, til og med om du er på ferie i Spania.

Trenger du hjelp med solskjerming?

Vi kommer gjerne på befaring for å finne løsningen som passer best til ditt behov.

Ta kontakt