TJENESTER

Vi har lang erfaring og tilbyr en rekke tjenester. Finner ikke du det leter etter? Ta kontakt og hør med oss hva vi kan tilby deg. 

LUFT/LUFT VARMEPUMPE

Den vanligste typen varmepumpe i dette landet er “luft luft varmepumpen”. Denne henter kald luft utendørs og leverer varm luft innendørs. Enhetene er ofte små og relativt enkle å installere. Utgiftene til oppvarming kan fort halveres, selvfølgelig avhengig av type bolig og hvor stor del av den totale oppvarmingen varmepumpen kan stå for. Luft til luft varmepumper er klart mest effektivt om boligen din har åpne romløsninger. Innedelen, som varmer opp boligen, har også filtre. Filtrene renser lufta og bidrar til et bedre inneklima.

VISSTE DU AT ALLE VÅRE VARMEPUMPER OGSÅ FUNGERER SOM AIRCONDITION?

Ved å bruke varmepumpen som aircondition gir det deg en behagelig innetemperatur når varmen kommer. Alle våre produkter er effektive og stillegående, slik at du kan nyte den kjølige brisen i ro og fred. Et svalt og avkjølt soverom er nøkkelen til en god natts søvn. Perfekt for boliger, hytter og kontorer

En luft luft varmepumpe kan brukes i villa, tomannsboliger, rekkehus og leiligheter.

Fordeler:

Miljøvennlig – Bedre inneklima – Kan brukes som aircondition – Redusert strømforbruk

 

VÆSKE/VANN VARMEPUMPE

En væske-til-vann-varmepumpe utnytter bergvarme eller jordvarme, og kan dekke behovet for varmtvann og oppvarming i boligen din – hele året. ... Derfor gir væske-til-vann-varmepumper den høyeste energibesparelsen: De gir deg tre til fire ganger så mye varme som den strømmen de bruker.
 

LUFT/VANN VARMEPUMPE

En luft/vann varmepumpe trekker «gratis» varmeenergi fra uteluften og leverer vannbåren varme til gulvvarme, radiatorer og tappevann. Varmepumpen består av en utedel og en innedel. Innedelen kan også inneholde en integrert varmtvannsbereder. Daikin luft/vann varmepumper kan leveres i 3 ulike temperaturversjoner. Høytemperatur versjonen kan levere opptil 80°C vann, og er perfekt ved utskifting av oljefyr. En luft/vann varmepumpe leverer stabil varme også på de kaldeste dagene, samtidig som den har ekstra høy effektivitet på høst, sommer og vårsesongen.
 

NÆRINGSBYGG

LØSNINGER TIL KONTOR OG OFFENTLIGE BYGG

 • Små kontorer

 • Åpent landskap

 • Offentlige bygg

 • Restaurant og serveringssteder

LØSNINGER TIL ULIKE NÆRINGSBYGG

 • Butikk og kjøpesenter​

 • Hotell

 • Kombinasjonsbygg

 
 

SERVICE VARMEPUMPE

Alt som brukes trenger vedlikehold

En varmepumpe som står og går 24 timer i døgnet hver dag sliter på bevegelige deler og filter. For å sikre produktets levetid anbefaler vi jevnlig.

Hovedforskjellen før og etter en service er at varmepumpen kan øke uteffekten fra pumpen med 8-12 grader. Dette gjør at varmepumpen ikke trenger å slite for å holde temperaturen, men lettere oppnår ønsket grad med minst mulig strøm.

Det er ikke uvanlig med en service hvert andre år. Dersom det er allergier eller astma inne i bildet tar man det gjerne en gang i året.

En slik service av varmepumpen avtales gjerne ved at du ringer eller sender oss en mail.

Fordeler med en grundig service

 • Forlenget levetid på bevegelige deler og mindre slitasje

 • Bedre virkningsgrad og avgitt effekt, som fører til høyere besparelse (mindre strømforbruk)

 • Mindre støy fra maskinen

 • Hindrer uønsket lukt fra innedelen

2020_11_Gulvmodell_VG_Dekstop_580x400px_
Daikin_Altherma_GEO_05.jpg
 

SOLSKJERMING

Innsyn

Bor du med innsyn kan du bruke delikate løsninger som slipper inn lys, men samtidig skjermer privatlivet. Populære og velegnede alternativer i form av lamellgardiner eller plisségardiner, hjelper deg å slippe inn ønsket mengde med lys, og skjerme det du ikke ønsker inn i hus – du kan til og med tette de helt om behovet skulle være der.

Lamellgardiner er elegante, finnes i utallige farg­er og design, og blir ofte brukt som dekorasjon eller romdeler. De populære plisségardinene er lettere og tynnere enn vanlige rullgardiner, samtidig som de er enkle å trekke opp og ned.

 

Plages du av solen inne?

Morgen- eller ettermiddagssol kan være brysomt, vanskelig å styre og også solskade interiøret ditt. Da er persienner løsningen. De kan monteres både ute og inne, og gjør innslipp av lys minimal.

Markiser er også et alternativ, og kanskje den mest vanlige solskjermingen på eneboliger. De kan dempe og fjerne direkte sollys inn, holder varmen ute og kan monteres både over vinduer og terrasser.

Vi har markiser i slitesterkt materiale, i alle lengder og bredder. Markise trengs ikke på alle vinduer, men er godt å ha til rom du oppholder deg mye i. Bor du i områder som er veldig vindutsatt er kanskje ikke markiser den beste løsningen, da de er lette ofre når de rulles ut.

 

Skyggeområder, vind og innsyn

Terrassemarkiser kan brukes til å skyggelegge områder ute. De har en kompakt og robust konstruksjon som passer for private boliger, så vel som på restauranter og butikker. Markisen gir fasaden et forbedret utseende og et komfortabelt uteområde.

Levegg er løsningen som ikke bare tar den verste vinden og irriterende sola – den er også en naturlig innsynsstopper. Skal du på hytta? Ikke noe problem – veggene er enkle å ta med seg. De produseres i to varianter, en som trekker sideveis og en som trekkes nedover. Med levegg får du automatisk en lun atmosfære i den fargen som matcher dine ønsker.

For de gangene du ikke er hjemme, men ønsker å kontrollere, styre og time markisen din – ikke noe problem. Med Norsols automatiske systemer kan du kontrollere solskjermingen din når du ikke er hjemme – ja, til og med om du er på ferie i Spania.

Montering03 (1).jpg
montering-solskjerming.jpg
norsol-slider-1.jpg

KJØL OG FRYS

Trenger du kulde system til rom som skal oppbevare varer eller annet? Vi kan hjelpe deg med fryserom/kjølerom til både privat og bedrift
p_cor-2990-2990-F_default_1.png